Over ons - Chalet-verzekeren.nl voor de beste chaletverzekering

Chalet-verzekeren.nl is een website van Recreatie Zeker

Recreatie Zeker is een onafhankelijke tussenpersoon met een specialisme in recreatie en recreatieverzekeringen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in reis- en recreatieverzekeringen.

Chalet-verzekeren.nl is onderdeel van Recreatie ZekerDe belangrijkste activiteit van Recreatie Zeker is het helpen van klanten om zeker te genieten van hun vrije tijd met hun caravan, camper, boot, motor of vakantiehuis. Op chalet-verzekeren.nl vindt u daarom, naast veel informatie over de beste chaletverzekering, interessante tips waarin wij u uitleggen hoe u goed uw chalet winter- en zomerklaar kunt maken.

Net als alle financiële dienstverleners is Recreatie Zeker ingeschreven bij de Authoriteit Financiële Markten. Ons AFM vergunningsnummer is 12043544.

Wij helpen u de juiste verzekering te vinden
Het belangrijkste wat wij doen is ervoor zorgen dat u de juiste chaletverzekering afsluit.
We vergelijken daarom verschillende specialistische chaleterzekeraars met elkaar op prijs en kwaliteit zodat wij u altijd de chaletverzekering aanbieden met de beste dekking voor de scherpste premie. We verkopen verzekeringen, maar zijn geen tussenpersoon die u zoveel mogelijk verzekeringen probeert te verkopen. Bij Recreatie Zeker kunt u alleen uw recreatieobject verzekeren en zullen we u in sommige gevallen adviseren om geen verzekering af te sluiten maar bijvoorbeeld schade te voorkomen door een goed preventiemaatregelen te treffen.
Heeft u zelf tips over hoe chaleteigenaren nog meer plezier kunnen beleven aan het gebruik van hun chalet en wilt u die delen, neem dan contact op via onze contactpagina!

Vakantie Zeker

Vakantie is een periode om te ontspannen. Een periode waarin niets moet maar alles mag. Een periode waarin u volop wilt genieten van alle vrijheid en u zich even geen zorgen hoeft te maken over de waan van alledag. Kortom een periode om heerlijk naar vooruit te kijken en wanneer het zover is volop van te genieten.
Of u nou met vrienden of familie een lang weekend met z’n alle heerlijk in een groot huis weer even fijn wat quality time gaat doorbrengen, met uw gezin de weide wereld in trekt, als school die leerzame maar vooral leuke werkweek organiseert of met uw rugzak op het avontuur tegemoet gaat, Vakantie Zeker heeft de best passende reis- of annuleringsverzekering zodat u zich bezig kan houden met genieten van deze mooiste periode van het jaar. Net als chalet-verzekeren.nl is Vakantie Zeker een onderdeel van Recreatie Zeker.

Kijk ook eens op één van onze andere websites

Chalet-verzekeren.nl is een onderdeel van Recreatie Zeker. Recreatie Zeker is specialist in alle vormen van recreatieverzekeringen. Wij vergelijken de verschillende recreatieverzekeringen met elkaar op prijs en kwaliteit. Op onze websites vind u veel informatie over de beste recreatieverzekeringen.

Ebike-verzekeren.nl: E-bikes worden steeds populairder. Niet alleen voor het fietstochtje in het weekend, maar ook voor dagelijks gebruik of mee op vakantie. Wij vergelijken de verschillende e-bikeverzekeraars en hebben de beste voor u geselecteerd. Vergelijk en sluit de beste e-bikeverzekering van Nederland zelf online af op ebike-verzekeren.nl.

Beste-fietsverzekering.nl: King Polis heeft volgens de consumentenbond al 2 jaar (2015 en 2016) de beste fietsverzekering voor stadsfietsen en e-bikes. Op beste-fietsverzekering.nl is deze verzekering nu ook online af te sluiten.